Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bunul simt garanteaza respectarea regulilor de mai jos! Pana la proba contrarie, va rugam sa parcurgeti cu atentie fiecare rand :)

1. Fumatul este interzis, atat in camera, cat si in baie. Orice abatere va fi sanctionata cu suma de 600 de lei.

2. Este interzisa introducerea bauturilor sau alimentelor din exteriorul hotelului. De asemenea, mancatul in camera este permis doar la comandarea “room-service”, de la restaurantul hotelului. De asemena unele feluri de mancare nu pot fi servite in camera (ex. sosuri, ciorbe, supe).

3. Nu acceptam accesul cu animale de companie.

4. Check-out-ul se face pana la ora 12:00, se percepe o taxa de 60lei/ora pentru oaspetii care depasesc aceasta ora.

5. Rezervarile nu se anuleaza in ziua sosirii, acestea se pot modifica, daca ne anuntati cu cel putin o saptamana inainte, in functie de disponibilitate.

6. Rezervarile sunt nerambursabile. Iar in cazul in care inchiriati o camera pentru mai multe zile, diferenta trebuie achitata integral la sosire. In caz contrar, veti pierde intreaga rezervare.

7. Este interzis sa introduceti spumant, sare de baie, petale de trandafiri in jacuzzi, sau orice altceva ce ar putea degrada starea acestuia.

8. Petalele de trandafiri si lumanarile nu sunt acceptate in camera. Pachetele romantice sunt organizate de catre personalul locatiei, la cerere, contracost.

9. Camerele se închiriaza doar pentru 2 persoane, acestea pot fi folosite doar de catre cei care le-au inchiriat. Nu este permisa folosirea unei camere de mai multe persoane.

10. In caz de rezervare a unei camere cu jacuzzi, in conditiile aparitiei unei defectiuni iminente la jacuzzi, banii nu se returnează.

11. Contravaloarea produselor din mini-bar se achita la check-out, in caz contrar, vom fi nevoiti sa anuntam autoritatile. In mini-bar nu se depoziteaza gheata.

12. Este interzisa desfacerea baldachinului si manipularea globurilor din camere. Orice deteriorare va fi sanctionată cu contravaloarea acestora.

13. Toata locatia este supravegheata video 24/24, exceptie facand camerele.

14. Check-in-ul se face incepand cu ora 15:00, pana la ora 22:00. In caz de depasire a acestei ore, va rugam anuntati, altfel veti pierde rezervarea.

15. In cazul lucrarilor in zona a companiei APA, ELECTRICA sau ENEL, ce rezulta întreruperea temporara a apei, a electricitatii sau a gazului, nu suntem responsabili.

16. In cazul unei rezervari efectuate si platite la Receptie, banii nu se inapoiaza. Indiferent de timpul petrecut in camera, sau dacă a fost folosită sau nu.

17. Accesul in hotel se face doar de catre persoanele peste 16 ani. Accesul cu copii sub aceasta varsta este strict interzis.

18. In cazul mutarii de data, se achita 50 lei/mutare.