Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bunul simt garanteaza respectarea regulilor de mai jos! Pana la proba contrarie, va rugam sa parcurgeti cu atentie fiecare rand :)

1. Check-in: incepand cu ora 16:00, cu Receptia deschisa pana la ora 18:00 cu receptia deschisa. Dupa ora 18:00, pana la ora 22:00, va rugam sunati cu jumatate de ora inainte de a ajunge la locatie pentru a putea veni cineva sa va primeasca. Dupa ora 22:00, late check-in-ul se va face contra sumei de 50 de lei/ora, reprezentand orele de program in plus ale angajatilor care va asteapta.

2. Check-out: inainte de ora 11:00. Se vor percepe penalizari pentru oaspetii care depasesc ora de check-out prevazuta. Taxa este de 50 lei/ora.

3. Din momentul in care ati primit datele de firma pentrua a efectua o plata, aceasta trebuie confirmata in maxim 30 de minute. In caz contrar, rezervarea se anuleaza.

4. Rezervarile pentru o singura noapte se achita integral.

5. Pentru una sau mai multe camere inchiriate mai multe nopti, se achita o noapte integral in avans, iar diferenta integral la locatie, la sosire. In caz contrar, veti pierde intreaga rezervare si banii nu se returneaza.

6. Rezervarile sunt NERAMBURSABILE.

7. Fumatul este interzis, atat in camera, cat si in baie. Orice abatere va fi sanctionata cu suma de 600 de lei.

8. Nu acceptam accesul cu animale de companie.

9. Este interzis sa introduceti spumant, sare de baie, petale de trandafiri in jacuzzi, sau orice altceva ce ar putea degrada starea acestuia.

10. Petalele de trandafiri si lumanarile nu sunt acceptate in camera. Pachetele romantice sunt organizate de catre personalul locatiei, la cerere, contracost.

11. Camerele se inchiriaza doar pentru 2 persoane, acestea pot fi folosite doar de catre cei care le-au inchiriat. Nu este permisa folosirea unei camere de mai multe persoane.

12. In caz de rezervare a unei camere cu jacuzzi, in conditiile aparitiei unei defectiuni iminente la jacuzzi, banii nu se returneaza.

13. Este interzisa desfacerea baldachinului si manipularea globurilor din camere. Orice deteriorare va fi sanctionata cu contravaloarea acestora.

14. Toata locatia este supravegheata video 24/24, exceptie facand camerele.

15. In cazul lucrarilor in zona a companiei APA, ELECTRICA sau ENEL, ce rezulta intreruperea temporara a apei, a electricitatii sau a gazului, nu suntem responsabili.

16. In cazul unei rezervari efectuate si platite la Receptie, banii nu se inapoiaza. Indiferent de timpul petrecut in camera, sau daca a fost folosita sau nu.

17. Accesul in boutique se face doar de catre persoanele peste 16 ani. Accesul cu copii sub aceasta varsta este strict interzis.

18. In cazul mutarii de data, se achita 50 lei/mutare.

19. In cazul solicitarii unui aranjament romantic, acesta se va achita in totalitate la sosire. In caz contrar, nu puteti beneficia de camera.

20. Modificarea rezervarii se poate face o singura data inainte cu 30 de zile. Rezervarile se pot anula, dar banii nu se inapoiaza.

21. Nu ne asumam raspunderea pentru lucrurile pewrsonale uitate in locatia noastra.

22. Este interzis consumul de alimente in camere.

23. Anadi Boutique functioneaza in regim hotelier.

24. In cazul in care doriti sa mancati in camera, aveti obligativitatea de a arunca deseurile. De asemenea, unele feluri de mancare nu pot fi servite in camera (ex. ciorbe, supe, sosuri).